Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τι είπαν Τσαγγούρης κ Σμυρνιώτης στην τεελτή εγκαινίων των Σπηλαίων Κάψια


Γιώργος Τσαγκούρης : Παράγοντας ανάπτυξης κ οικονομίας τα σπήλαια για την Μαντινεία

«με ιδιαίτερη χαρά σας  καλωσορίζω  στα σπήλαια Κάψια στο δήμο Μαντινείας.  Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί  Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και μιας σειράς από ενέργειες και διαδικασίες για την ανάδειξη και προβολή ενός σημαντικού μνημείου για την περιοχή μας  και ταυτόχρονα την αρχή ενός νέου κύκλου για την λειτουργία και την περεταίρω αξιοποίησή του.
Λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα του νομού και 1,5 ώρα από την Αθήνα η αξιοποίηση του μαγευτικού σπηλαίου του Κάψια και η απόδοσή του σήμερα στο κοινό δημιουργεί μια νέα δυναμική στην ανάπτυξη της περιοχής .»
                                              
Γιάννης Σμυρνιώτης : Τα σπήλαια ατμομηχανή ανάπτυξης

«Είναι τιμή ιδιαίτερη για μένα να έχω βάλει ένα λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια. Το 1998 ως πρόεδρος τότε της νομαρχιακής επιτροπής ανάπτυξης αναθέσαμε στον αείμνηστο καθηγητή Δρακόπουλο και στο Γεωλογικό τμήμα να κάνουν μια πρόταση αξιοποίησης του σπηλαίου αυτού . τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Από τη δική μου πλευρά διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε αυτό το έργο ν αποτελέσει ατμομηχανή ανάπτυξης για την περιοχή πρώτα , το δήμο , την Αρκαδία αλλά και γενικότερα την Πελοπόννησο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου