Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟιοί θέλουν να την "πληρώνει" ο Αστέρας;


Ήττα υπέστη η ομάδα της Τρίπολης από τον πρωταθλητή χειμώνα Ολυμπιακό,  εντός έδρας για το κύπελλο. Η ομάδα του Αστέρα έχοντας στο πλευρό της περίπου 6 χιλιάδες φιλάθλους δεν κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη και να φέρει «Το Κύπελλο μπροστά στο Θόδωρο» όπως πολύ εύστοχα φώναζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι του.. Το γκολ ήρθε λίγα λεπτά πριν το σφύριγμα της λήξης και ενώ όλα έδειχναν πως το  παιχνίδι θα λήξει στο μηδέν. Η ομάδα της Τρίπολης κλεισμένη στην περιοχή της σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατόρθωσε να κάνει το παιχνίδι της , να κατεβάσει την μπάλα και να φτάσει στην αντίπαλη εστία αν και απείλησε με αξιώσεις τουλάχιστον 3 φορές το τέρμα του Ολυμπιακού .
Μια ανάσα από το γκολ έφτασε σε καλοχτυπημένο φάουλ έξω από τη μικρή περιοχή , η μπάλα ωστόσο έξυσε το αριστερό κάθετο δοκάρι για να καταλήξει εν τέλει έξω.

Το φυτίλι άναψε με τους πανηγυρισμούς
Το κλίμα πανηγυρικό από την αρχή του αγώνα. Οι οργανωμένοι του Αστέρα είχαν σκοπό να σταθούν στο πλευρό της ομάδας τους ουσιαστικά. Με συνθήματα υπό τους ήχους δυο τυμπάνων και με την φανέλα του Αστέρα να απλώνεται στην κερκίδα  κατά την είσοδο της ομάδας προσπάθησαν να πείσουν πως «Αστέρα Μπορείς – μπορείς να προκριθείς.» Απέναντί τους ακριβώς οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού να δίνουν το δικό τους στίγμα στον αγώνα , ενισχύοντας την ομάδα τους . κάποια σφυρίγματα του ρέφερι προκαλούσαν την εξέδρα ωστόσο δεν υπήρξε τίποτα ηχηρό ώστε να καταδεικνύει πως το ματς θα πάρει φωτιά….
5 λεπτά ωστόσο πριν από το σφύριγμα της λήξης η εστία του Degra , ο οποίος την έσωσε ουκ ολίγες φορές από σίγουρη παραβίαση, παραβιάστηκε και ο πίνακας έγραψε Αστέρας – Ολυμπιακός 0-1 σβήνοντας ουσιαστικά τα όνειρα και τις ελπίδες της ομάδας του Μοριά για πρόκριση. Η απογοήτευση  ήρθε στις τάξεις των φιλάθλων την ώρα που εσείετο η κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως όχι μονάχα αυτή. Δίπλα από το πέταλο των οργανωμένων του Αστέρα μια ομάδα φιλάθλων πανηγύρισε με θέρμη το γκολ του Ολυμπιακού αποδεικνύοντας πως κάποιοι εκεί; Ήταν Ολυμπιακοί! Η αντίδρασή τους προκάλεσε τους οργανωμένους του Αστέρα ενώ δεν άργησε να επέλθει και σύρραξη αφού οι… φιλοφρονήσεις ένθεν και εκείθεν ξεκίνησαν! Η σύρραξη είχε σπρωξίματα , κάποιες κλοτσιές , κάποιες  μπουνιές και φυσικά συνθήματα υβριστικά τα οποία χάλασαν το πανηγυρικό κλίμα. Εν τέλει οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού εκ Τρίπολης απομακρύνθηκαν ενώ οι φίλαθλοι του Αστέρα ετοιμάζονταν για την δική τους αποχώρηση.


Κρυφο – Ολυμπιακοί πετούσαν αντικείμενα στο γήπεδο!

Η αποκάλυψη των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο διπλανό πέταλο  ήρθε να εξηγήσει και κάποια γεγονότα που έγιναν στην διάρκεια του αγώνα… σε κάποιες επιθέσεις των ερυθρολεύκων , εναντίον τους εκτοξεύονταν αντικείμενα τα οποία στόχευαν καθαρά τα κεφάλια των ποδοσφαιριστών. Οι οργανωμένοι του Αστέρα εξ αρχής είχαν συμφωνήσει τίποτα να μην πέσεις το γήπεδο, να μην τιμωρηθεί η ομάδα για κανένα λόγο. Κάποιοι όμως δεν το τηρούσαν αυτό! Εν τέλει απεδείχθη πως τα αντικείμενα έφευγαν  από το διπλανό πέταλο με απώτερο στόχο; Να κατηγορηθούν οι φίλαθλοι του Αστέρα!Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το γεγονός αυτό δυστυχώς αν και δεν παρουσίασε το θέαμα που όλοι θα ήθελαν .Ο Ολυμπιακός έπαιξε στρωτά , με συντονισμένες επιθέσεις στην εστία του Αστέρα διεκδικώντας  τη νίκη. Ο Αστέρας δεν κατόρθωσε να βάλει την μπάλα κάτω και περισσότερο αναλώθηκε στο να την απομακρύνει από την εστία του κάποιες φορές με άγχος. Η τύχη; Δεν ευνόησε τη γηπεδούχο ομάδα αφού εν τέλει ο κανόνας «όποιος δεν βάζει τρώσει» ίσχυσε και σε αυτήν την περίπτωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου