Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

«Επιπόλαιος επικίνδυνος και… περιφερόμενος μάγος ο Γ.Δέδες!»

Δεν έχασε ευκαιρία! «Σήκωσε το γάντι» στα όσα η Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία καταμαρτύρησε εναντίον του μετά την φράση του περι… όνου και στόχευσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης τον επικεφαλής της παράταξης κατά την δημιουργία της Γιώργο Δέδε, δείχνοντας πως η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή και αιμορραγεί!

  Η αναφορά Τατούλη βέβαια δεν είχε να κάνει με το περιστατικό, για το οποίο τηρεί σιγήν ιχθύος τόσο ο ίδιος όσο και η Ντίνα Νικολάκου – λαλίστατη κατά τα λοιπά- αλλά με την παρουσία Δέδε στην ημερίδα της ΠΕΔ για τον σιδηρόδρομο και την επανεκκίνησή του στην γραμμή Πάτρα – Πύργος – Καλαμάτα και φυσικά  την τωρινή του ιδιότητα (Γενικός Γραμματέας Υποδομών) η οποία… λένε πολλοί ενοχλεί τα μάλα τον Περιφερειάρχη (γνωστές οι σχέσεις μετά το ρήγμα, το μένος και η μη συνεργασία φυσικά παρ ότι ο Γ.Δέδες βρίσκεται σ ένα νευραλγικό και για την Πελοπόννησο πόστο).


  Ο Πέτρος Τατούλης λοιπόν, στηλίτευσε τις αναφορές Δέδε περι του τρόπου υλοποίησης του έργου ( ιδιωτικοί πόροι) , αντιπαρέβαλλε το σχέδιο της περιφερειακής του αρχής ( με ΣΔΙΤ) ως μόνο βιώσιμο και υλοποιήσιμο  και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις επιλογές της να λέει.. ψέματα στους πολίτες!

«Είναι επιπόλαιο και επικίνδυνο ν ανακοινώνει ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών ότι το έργο θα γίνει με ιδιωτικούς πόρους… Πρόκειται για την απόλυτη έλλειψη γνώσεων! Οι περιφερόμενοι μάγοι (!) της Αριστερής Κυβέρνησης (!!!) προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο λέγοντας ψέματα στους πολίτες!» 

Αυτά είπε ο Περιφερειάρχης στην σημερινή του συνέντευξη από το μέγαρο της Εθνάρχου Μακαρίου επιχειρώντας να εξάρει βεβαίως το δικό του σχέδιο κυρίως όμως να υποβαθμίσει τον Γενικό Γραμματέα ( το παρελθόν είναι βαρύ!) και φυσικά την Αριστερή Κυβέρνηση όπως άλλωστε πράττει επανειλημμένως!
Όσο για το.. «κάποια συνάντηση» που είπε αποφεύγοντας να μιλήσει για την ημερίδα της ΠΕΔ, ελέγχεται εάν προκύπτει από τις «καλές και αγαστές» σχέσεις με τον  Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δημήτρη Καμπόσο!


ΥΓ: Είναι μια πρόοδος πάντως πως αφήσαμε το ζωικό βασίλειο , τους γαιδάρους και τους κοράκους, και πιάσαμε το… μεταφυσικό, δε νομίζετε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου