Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Γήπεδο στα Εξαμίλια ναι, security όχι!

Με τον πλέον διθυραμβικό τρόπο ανακοινώθηκε το νέο κλειστό της Κορίνθου στα όρια των Εξαμιλίων από τη δημοτική αρχή και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την αναγκαιότητα του. Μπορεί όμως να αντιπαραβάλει, λόγω του σημείου που θα ανεγερθεί, την μέριμνα που λαμβάνεται εκ δήμου και τις προτεραιότητες οι οποίες δίνονται!

Ένα χρόνο πριν οι Εξαμιλιώτες βγήκαν στους δρόμους διεκδικώντας το αυτονόητο, την ασφάλεια τους! Έστειλαν τελεσίγραφο σε κάθε εμπλεκόμενο πως θα είναι πρόσωπο ανεπιθύμητο - ειδικά στις εκλογές- εάν δεν λάβει μέριμνα για την μείωση του δείκτη παραβατικότητας... Ακούστηκαν πολλά τότε, ανάμεσα σε αυτά και η δημαρχιακή δέσμευση για παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας. 


Ένα χρόνο μετά η ιδιωτική ασφάλεια δεν έχει αναλάβει υπηρεσία αφού η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου τον Ιούλιο του 2018 ληφθείσα, δεν έχει ακόμα εκτελεστεί! "Είναι παράνομο να μην εκτελούνται οι αποφάσεις που λαμβάνουμε" θα πει λίγη ώρα πριν σε συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ ο Βασίλης Νανόπουλος δεσμευόμενος για την υλοποίηση της , αλλά όχι μόνο αυτό!

Ο Βασίλης Νανόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης που παρέθεσε πριν λίγη ώρα στα ΜΜΕ



Το ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν ο Δήμαρχος να τοποθετηθεί επί του ζητήματος και να αναφέρει τους λόγους που σήμερα τα Εξαμίλια δεν έχουν τύχει υλοποίησης της δέσμευσης που ο ίδιος έδωσε, μια περιοχή που δεν συγκρίνεται σε επίπεδο παραβατικότητας με τις υπόλοιπες του δήμου.
Και βεβαίως μιλάμε για μια περιοχή που εκλογικά, σχεδόν μαζικά, στήριζε το Δήμαρχο! Θα πράξει αναλόγως και τώρα;

Θα επανέλθω με δηλώσεις περι...παραιτήσεως που είχαν δημοσίως ειπωθεί τότε από εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους της Πορείας Ευθύνης και που παρ ότι η δέσμευση δεν έχει υλοποιηθεί όχι μόνο δεν έχουν παραιτηθεί αλλά εκτελούν και χρέη αντιδημάρχου!

Χριστίνα Τσιορωτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου