Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ακριβότεροι από το Ναύπλιο Δήμαρχε;;;;

Και όμως αναγνώστη μου! Εσύ που τρέχεις στην πρώτη πρωτεύουσα για να απολαύσεις την βόλτα και τον καφέ σου με θέα το Μπούρτζι, εδώ θα έπρεπε να μένεις, στην πρωτεύουσα Κόρινθο! Ν απολαμβάνεις στην πόλη που έχει γυρίσει την πλάτη στη θάλασσα τον καφέ και τη βόλτα σου και σε 2η μοίρα να βάζεις το κατα τα άλλα τουριστικό Ναύπλιο!

Τούτο προκύπτει από τα όσα καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σε Κόρινθο και Ναύπλιο, πληρωμές προς τον οικείο δήμο προκειμένου να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα!

Στην Κόρινθο είμαστε "φωτιά και τσεκούρι"! Ακριβώς γιατί δε μπορείς να συγκριθείς με το Ναύπλιο κι αν συγκριθείς, το νικάς κατα κράτος!


Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι τιμές που δίνονται στη δημοσιότητα από τη μείζονα μειοψηφία και το Βασίλη Νανόπουλο αναφορικά με τα τέλη που οι δυο δήμοι επιβάλλουν; 

"Είμαστε ακριβοί" λέει ο επικεφαλής της Συμμαχίας και το πιστοποιεί με στοιχεία, στοιχεία που δείχνουν πως εν τέλει ή το Ναύπλιο ωχριά μπροστά στην Κόρινθο ή  η τιμολογιακή πολιτική του δημάρχου Ναυπλίου διέπεται από εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

https://youtu.be/CD7DI8-9HpM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου