Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

"Θα ανεξαρτητοποιηθώ για την ασφάλεια στα Εξαμίλια" έλεγε ο Μελέτης!


Μια δημόσια δήλωση που εν τέλει έγινε μόνο για τις εντυπώσεις! Ο Αντιδήμαρχος Κορινθίων Χρήστος Μελέτης πέρυσι τον Μάρτιο από το δημοτικό διαμέρισμα στο οποίο διαμένει και το οποίο ταλανίζεται από υψηλή παραβατικότητα δήλωσε ευθαρσώς πως θα αποχωρήσει, θα ανεξαρτητοποιηθεί, εάν δεν γίνουν τα αυτονόητα, μια δήλωση που πραγματικά είχε προκαλέσει αίσθηση αφού ενείχε και την παραδοχή πως "δεν έχει γίνει τίποτα!"

Ας θυμηθούμε το ρεπορτάζ της 18ης Μαρτίου 2108: 

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Χρήστου Μελέτη σε όλα όσα ΔΕΝ έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα ένεκα της ύπαρξης του καταυλισμού των ρομά να αυξάνεται. « Μας ρωτάτε τι έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχουμε κάνει και πολλά είναι η αλήθεια. Αλλά τι να κάνουμε ;
Να γίνουμε Σαββίδης ; Να κυκλοφορούμε με όπλο; Θα μας κλείσουν μέσα» είπε χαρακτηριστικά και κατέθεσε τις δικές του προτάσεις αλλά και το τελεσίγραφο προς κάθε υπεύθυνο. «Φίλε Σπύρο (προς το Σπύρο Ζαχαριά της Συμμαχίας Πολιτών) να ανεξαρτοποιηθούμε και να αποχωρήσουμε να χρειαστεί. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την ασφάλεια των παιδιών μας, των οικογενειών μας. Όλοι μας είμαστε παθόντες . Και σήμερα δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Σήμερα είναι η αφετηρία για κινητοποιήσεις .»


Ένα χρόνο μετά ο Αντιδήμαρχος παραμένει στη θέση του και φυσικά στην παράταξη του Δημάρχου! 

Αν τα αυτονόητα έγιναν στα Εξαμίλια; Όχι! 

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων τον Ιούλιο του 2018 για σύμβαση με ιδιωτική εταιρία ασφάλειας και παροχή υπηρεσιών στο ε λόγω διαμέρισμα, δεν εκτελείται! 

Δεν το γνωρίζει ο Αντιδήμαρχος και γι αυτό δεν αντιδρά; Δεν ανεξαρτητοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας; Δεν παραιτείται από το πόστο του; 
Ή μήπως έχει διαπιστώσει πως η παραβατικότητα στα Εξαμίλια μειώθηκε; Διευθετήθηκε; 

Και για τις κινητοποιήσεις βέβαια, η αφετηρία των οποίων ήταν στις 18 Μαρτίου 2018, ούτε λόγος! 

Συμπέρασμα: Λόγια μεγάλα ειπώθηκαν, δεσμεύσεις δόθηκαν και κατά την αποχώρηση από το χώρο της συγκέντρωσης ΟΛΑ ξεχάστηκαν! 

Και δεν το λέω εγώ αναγνώστη μου αλλά το φωνάζει η πραγματικότητα! 

ΥΓ; Ενδιαφέρον θα έχει ένεκα όλων αυτών το πως θα ζητηθεί η ψήφος των ανθρώπων του συγκεκριμένου διαμερίσματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου