Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Τι να πρωτοδιορθώσω βρε ΝΕΦΕ μου;;;;

Τόσο πολύ στο πόδι; Τόσο μεγάλη  προχειρότητα; Άγνοια; Κουταμάρα; Τι να πω δεν ξέρω!
Διαβάζω το δελτίου τύπου της ΝΕΦΕ Κορινθίας για τις εσωκομματικές εκλογές και την διαδικασία της Κυριακής και τραβάω τα μαλλιά μου!
Θέλουν και να μας κυβερνήσουν;;;;
Μόνο το Νέα Δημοκρατία, το Δελτίο Τύπου και η ημερομηνία ΕΙΝΑ ΣΩΣΤΑ!
Πιάστε και μετρήστε μαργαριτάρια!
-          Ο Δήμος Κορινθίων έγινε ένας ( η Κορινθία έχει νέο Καλλικράτη που την συνένωσε σε ένα δήμο) και ονομάζεται Κορινθίας!!!! Που είστε σύντροφοι;;;;; Κορινθίων είναι , Κορινθίας είναι ο Νομός βρε!!!!
-          Πάμε στο Λουτράκι, τι αγώνες Περαχωριτών και κουραφέξαλα… Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων παραμένει για τη ΝΕΦΕ , Eκτός κι αν παρέλειψαν το «Περαχώρας» για να γλιτώσουν μελάνι, χρόνο και κόπο (;;;;;;)
-          Ιδία τύχη είχε και ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης! Η ΝΕΦΕ έσβησε από το χάρτη την Ευρωστίνη και κράτησε μόνο το Ξυλόκαστρο!!!!
-          Στο Δήμο Βέλου – Βόχας ( όχι το όνομα του δήμου γράφτηκε σωστά) η διαδικασία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ζευγολατιού!!!!! Ο Δήμος είναι Βέλου – Βόχας αλλά το Δημοτικό Συμβούλιο Ζευγολατιού!!!!!
-          Σικυώνα και Νεμέα, είναι οκ, όχι θα το αναγνωρίσω...


        Τέλος, μάτι μας έβγαλε και η.. σύνταξη του κειμένου:  Η ΝΕΦΕ Κορινθίας γνωστοποιεί ότι…. ( παρεμβάλλεται πρόταση που εξηγεί τι εκλογές θα διεξαχθούν και για ποιους και αφού τελειώνει η παρενθετική πρόταση, ο συντάκτης συνεχίζει …) πως θα διεξαχθούν κτλ …
          
         Βρε καλά μου παιδιά αφού έχει γράψει «γνωστοποιεί ότι», το «πως» στην φράση «πως θα διεξαχθούν» είναι ανακόλουθο, περιττό, ΛΑΘΟΣ!!!!  Αν το διαβάσεις το καταλαβαίνεις!!!! Αλλά θα μου πεις… η παρενθετική πρόταση φταίει, ήταν ολίγον τι μεγάλη και ο συντάκτης ξέχασε τι είχε γράψει και φυσικά δεν επανέλεγξε πριν να δώσει το δελτίο τύπου για υπογραφή και αποστολή στα ΜΜΕ , η πλειοψηφία των οποίων βέβαια το δημοσίευσε ως έχει!


ΥΓ: Εσύ βρε Πρόεδρε που το υπέγραψες δεν το διάβασες; Όχι το λέω διότι την τελική ευθύνη εσύ την έχεις… Μα ούτε ένα δελτίο τύπου σωστό;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου