Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Π.Τατούλης: Ντρέπομαι που σε είχα κοντά μου!!!

"Νιώθω ντροπή που σε είχα τόσα χρόνια κοντά μου"... Η φράση ανήκει στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ειπώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης
και είχε αποδέκτη τον Παναγιώτη Αλευρά, επικεφαλής σήμερα της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας, της παράταξης που "γεννήθηκε" απο τα σπλάχνα της Νέας Πελοποννήσου, απο στελέχη ηγετικά του Πέτρου Τατούλη. Υπενθυμίζουμε πως η παράταξη με επικεφαλής αρχικά τον Γιώργο Δέδε (σήμερα Γενικό Γραμματέα Υποδομών) συγκροτήθηκε απο "βαριά ονόματα" της Νέας Πελοποννήσου με θέσεις- κλειδιά,ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες, Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς και ο Γιατρός απο την Αργολίδα Ανδρέας Πουλάς.


  Πολλοί λένε πως ο Πέτρος Τατούλης ποτέ δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει την "αποστασία" και με αυτό το καταγγελτικό ύφος μάλιστα  γι αυτό και σε κάθε ευκαιρία με δεινότητα καταφερόταν εναντίον των συμβούλων που τον εγκατέλειψαν καταγγέλοντας τον!

  Χθες,ήταν μια τέτοια περίπτωση, με τον Περιφερειάρχη να δηλώνει ντροπή για την επιλογή του να έχει δίπλα του τον Παναγιώτη Αλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου