Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τον χάσατε τον πόλεμο… Δήμαρχοι!

Εις εκ των Δημάρχων που υποστήριζαν την λύση της διαχείρισης από τους Δήμους,μίλησε! 2 ημέρες μετά την δημοσιοποίηση των κυβερνητικών υπογραφών για την λύση της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο μέσω ΣΔΙΤ (ΙΒ σχέδιο αν προτιμάτε), ο Δήμαρχος Κορινθίων μίλησε…
 Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στηλίτευσε την κυβερνητική τακτική , υπενθύμισε τις αρχικές δηλώσεις περι κοστοβόρας  και ασύμφορης λύσης, δίνοντας στο τέλος τα συγχαρητήρια του στην κυβέρνηση για την λύση που αφόρισε αρχικά αλλά τώρα προωθεί!


 Για τους Δημάρχους (πλην ορισμένων) η λύση αυτή σημαίνει υπέρογκη αύξηση δημοτικών τελών ( αν και την εντόπισαν αργά) και προς τούτο είχαν εναντιωθεί, το υπενθύμισε σήμερα ο Αλέκος Πνευματικός εκ νέου.

Επί της ουσίας;

Ο Δήμαρχος αρκέστηκε μόνο στο να πει πως οι δήμοι δεν έχουν την ευθύνη για την εξέλιξη αυτή και πως… ο αγώνας συνεχίζεται ή μάλλον όπως διόρθωσε «ο αγώνας τώρα ξεκινά».

Με ποιο τρόπο, με ποιο στόχο και με τι όπλα;

Ίσως σε αυτά να απαντήσει ο πάντα λαλίστατος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος… ΟΤΑΝ αποφασίσει να τοποθετηθεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου