Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κύριε Δήμαρχε…

Της Πελοποννήσου τι σου μέλει να πάθεις… θα δεις τα δημοτικά σου τέλη να εκτοξεύονται στο Θεό και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα! Με δική σου διαχείριση λένε τα.. μαθηματικά θα σου φτάσει μέχρι και 55 ευρώ τον τόνο, με ολοκληρωμένη διαχείριση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ξεπεράσει τα 100!!!!!
 Τι σημαίνει ετούτο Δήμαρχε μου; Καλά ξέρεις πως θα αναγκαστείς να αυξήσεις τα δημοτικά τέλη και όχι μόνο μια φορά προς τα πάνω! ΝΑΙ –ΝΑΙ εσύ που δεν τα αύξησες καθόλου τα τελευταία χρόνια, εσύ που ακολούθησες μια πολιτική κοινωνική (ένεκα κρίσης ντε) θα αναγκαστείς να τα εκτοξεύσεις για ν ανταποκριθείς και.. άσε τι λέει ο Πέτρος ( όπου Πέτρος ο Περιφερειάρχης) πως ο ίδιος θα δώσει και εντολή μείωσης των τελών!
Τι έχεις να πάθεις Δήμαρχε μου εάν η ολοκληρωμένη τελικά γίνει από την Περιφέρεια δεν μπορώ να σου περιγράψω! Θα εύχεσαι να έρθει γρήγορα το 2019, να τελειώσει η θητεία σου και να πας και στο σπιτάκι σου! Το λεγε ο Δημήτρης ο Σκούρας από το Ξυλόκαστρο μια δεκαετία πίσω, από την ΤΕΔΚ τότε «τα σκουπίδια θ ανεβοκατεβάζουν Δημάρχους!» Μην σου πω Δήμαρχε μου και Περιφερειάρχες!!!!
Παλεύεις πάντως – έστω και τώρα- στο αναγνωρίζω να βρεις μια άλλη λύση… έναν άλλο δρόμο! Σύσκεψη εδώ, σύσκεψη εκεί, με τους Υπουργούς, με τους Βουλευτές, μεταξύ σας… όχι – όχι ο Πέτρος δεν είναι στις συσκέψεις αυτές, ο Πέτρος το έχει λύσει το θέμα και… απορεί δια της θεματικής του γιατί όλος αυτός ο αλλαλαγμός αφού η «Μυθική» είναι πρωτοπόρος στο θέμα..
Τι θα γίνει στο τέλος δεν ξέρω, ξέρω ότι και στις δικές σας τις τάξεις ένας διχασμός υπάρχει, άλλοι λέτε με ΦΟΣΔΑ, άλλοι πάτε στις συσκέψεις του Καμπόσου… και όσο να πεις βρε Δήμαρχε μου ο διχασμός σε τούτη τη χώρα, ποτέ δεν μας βγήκε σε καλό!
Χ.Τ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου