Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Βγήκαν τα... "λιανοντούφεκα"!


Συνεργασία και συνεννόηση;

ΜΠΑ!

Στην Κόρινθο βγήκαν τα «λιανοντούφεκα» για το κρουαζιερόπλοιο που τούτη τη φορά έδεσε, τούτη τη φορά οι τουρίστες κατέβηκαν στην πόλη, αλλά και τούτη τη φορά τα καταστήματα ήτο κλειστά ( και λέω και τούτη τη φορά γιατί και την προηγούμενη κλειστά ήταν – ασχέτως αν το πλοίο δεν έδεσε-.

Ποιος ήξερε, ποιος ενημέρωσε, ποιος «κράτησε» τους μαγαζάτορες και δεν άνοιξαν, ποιος δεν μερίμνησε για ν ανοίξουν τα καφέ νωρίτερα και να υποδεχτούν τους τουρίστες.

ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!


 Το χορό των δηλώσεων άνοιξε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Μαρίνα Ταουξίδη. Οι κατηγορίες κατά του Προέδρου των εμπόρων ευθείες! Η ανακοίνωση που βγήκε από το Β.Γεώργαρη ανέστειλε το άνοιγμα των καταστημάτων το οποίο μάλλον απ ότι κατάλαβα θα γινόταν στη ζούλα!

2ος αποδέκτης κατηγοριών ο ΣΕΓΕΣ. Δεν ενημέρωσε τα καφέ για την από νωρίς λειτουργία τους…
Ο Βασίλης Γεώργαρης ακόμα σιωπά… Ενημερώνομαι από τον συνάδελφο Θεοδόση Πιπέρη πως επιφυλάσσεται να εκδώσει δελτίο τύπου…

Από την Ερμού… σιωπή!
Από την Κολιάτσου… σιωπή!
Από την Δαμασκηνού και Κροκιδά… σιωπή!

Οι Κύριοι Νανόπουλος – Πνευματικός και Παππάς τίποτα δεν έχουν να πουν! Να ναι άραγε ευχαριστημένοι; Ίσως και ναι, αφού στο κάτω – κάτω (!) το κρουαζιερόπλοιο έδεσε! ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι δυο πρώτοι κύριοι ωστόσο είναι εκείνοι που έχουν «τάξει» στους Κορινθίους τα κρουαζιερόπλοια…


 Γι αυτό και είναι εκείνοι οι δυο που θα πρέπει να προετοιμάσουν την πόλη να τα υποδεχτεί…
Είναι εκείνοι οι δύο που θα κινητοποιήσουν και τους άλλους ώστε να μην καταλήξουμε και την επόμενη φορά να «τρωγόμαστε μεταξύ μας» για το ποιος φταίει και ενώ οι τουρίστες έχουν λάβει ρότα για άλλους προορισμούς, δίχως να ξέρουμε αν ποτέ ξανά επιλέξουν τον δικό μας!

 Οι επισημάνσεις της κ.Ταουξίδη μπορεί να είναι σωστές, είναι όμως κατόπιν εορτής… Οι απαντήσεις Ντούσικου καλώς δόθηκαν, καλώς αν θέλετε και ο Πρόεδρος των εμπόρων επιφυλάσσεται για να τοποθετηθεί γραπτώς, όλα όμως είναι κατόπιν και δεν εξυπηρετούν σε τίποτα, όπως και ο «πόλεμος» που άνοιξε δεν εξυπηρετεί σε τίποτα!

Ήταν το πρώτο αγαπητοί φορείς και άρχοντες το κρουαζιερόπλοιο της προηγούμενης Κυριακής…

Αν θέλετε να μην είναι και το τελευταίο εργαστείτε… Συνεννοηθείτε… Κινητοποιηθείτε… Συνεργαστείτε

Αυτά περιμένει η πόλη από εσάς!

Τα υπόλοιπα θα μείνουν στο αρχείο των εφημερίδων, των καναλιών και το δικό σας… ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!

Αν αυτό σας αρκεί οκ!
Δεν θα έπρεπε να σας αρκεί όμως!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου