Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Γραμματέας η Μαριλένα…

Η Μαριλένα Σούκουλη
Θέση στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την Κορίνθια Μαριλένα Σούκουλη. Η Περιφερειακή Σύμβουλος που άλλαξε παράταξη στις πρόσφατες εκλογές ( άφησε την παράταξη Δράκου και μετοίκισε στην νέα που δημιούργησε ο Γ. Δέδες) εξελέγη την Κυριακή γραμματέας του σώματος στο πλάι του Τάκη Γατσιόπουλου ( παράταξη Βουδούρη) και του Χαράλαμπου Σκούρου ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος.



Η Μαριλένα Σούκουλη ήταν από τις λίγες φωνές – εκ μειοψηφίας και Κορινθίας – που ακουγόταν στα Περιφερειακά Συμβούλια της περασμένης θητείας , επιλέγοντας πολλές φορές να γίνεται και δυσάρεστη!

Η θέση προσδίδει μια ακόμα ευθύνη στην Κορίνθια Περιφερειακή Σύμβουλο η οποία καλό θα ήταν όχι μόνο να παραμείνει όσο δραστήρια ήταν αλλά να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Άλλωστε με τον επικεφαλής της Γιώργο Δέδε προχώρησαν σ ένα εγχείρημα που ήθελε να αλλάξει τους συσχετισμούς και παρ ότι δεν το κατόρθωσαν με την εκλογή τους στην διοίκηση της Περιφέρειας, οφείλουν από το μετερίζι που τους έταξε ο λαός να δράσουν αναλόγως των όσων προεκλογικά έλεγαν… Ίδωμεν! 

Χριστίνα Τσιορωτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου